Van Talud

Voor een gezelige avond met Zeeuwse Folk muziek hoef je niet ver te zoeken. Om de hoek van De Platenbar vind je de muzikanten Van Talud.

Van Talud

Van Talud is geboren in 2017 te Zeeuws-Vlaanderen, genoemd naar de schuine zijde van een dijk of Van Taludverhoging. Een woord van Franse afkomst dat dan weer wel. Maar ook een naam waarvan we vinden dat het blijft hangen en beelden oproept. Die beelden proberen we ook in onze muziek vast te leggen.

Voor degene die graag houvast hebben als het om muziekstijl gaat, kan je Van Talud rustig onder de paraplu ‘Zeeuwse folk’ plaatsen. Ondanks en ook dankzij de verschillende muziekstijlen, blijft het Zeeuwse nooit ver weg. Muziek met de voeten in de klei en het hoofd in de wolken. 

Het nieuwe album ‘Verweerd’  werd op 25 Februari 2018 gepresenteerd in Porgy en Bess, Terneuzen. Het album is een mix van Folk, Blues en Pop. De nummers zijn Nederlandstalig en gaan over liefde, leven en verdriet . De nummers kunnen gerust bestempeld worden als ‘luisterliedjes’. De band bestaat uit:

  • Peter Quaak: Zang, Gitaar, Banjo, Mondharmonica
  • Robert Quaak: Bas en Zang
  • Koen Capello: Gitaar en Zang

Contact:

vantalud@gmail.com

Nederland  (+31) (0)6-10128400 / (+31) (0)622809285

België  (+32) (0)487204101

Kijken en luisteren:

You tube  

Spotify

Facebook

                 

Onderstaand het in eigen beheer uitgebrachte album. Klik hier op voor meer informatie.

              

Deel deze pagina

WhatsApp

Volg ons online

WhatsApp
»

© 2021 De Platenbar Groede