De Platenbar bij de Top 2000

Frank Sinatra - That's LifeThat's Life - Frank Sinatra

"Spreek ik met De Platenbar?". Donderdag 19 november 2020 werd ik met deze vraag gebeld door een productiebedrijf uit Amsterdam. Voor de komende editie van de Top 2000 waren ze op zoek naar het album " That's Life"  van Frank Sinatra. Ze hadden stad en land afgezocht en moesten het album voor 23 november 2020 in hun bezit hebben. Op die dag werd namelijk een opname gemaakt bij een bekende Nederlander die iets met dit album heeft. Wie deze bekende Nederlander is, werd niet gemeld en dat snap ik. Het gezochte album stond bij ons in de verzameling en is op de dag daarna van eigenaar gewisseld.

Nu is de Top 2000 één van mijn favoriete TV-programma's en Frank één van mijn favoriete zangers. Leuk dat deze samenkomst met bemiddeling van De Platenbar tot stand is gekomen.

Onze plaat bij Danny Vera op de draaitafel!

En toen werd het in één keer duidelijk: onze Sinatra LP is terecht gekomen bij niemand minder dan Danny Vera !

Danny Vera over Frank Sinatra

Zanger Danny Vera, de kersverse nummer 1 van de Top 2000, praat met Bart Arens over een voor hem bijzondere plaat uit de lijst: That’s Life, van Frank Sinatra. Deze plaat gaf hem steun na het overlijden van zijn vader. "Dit liedje hielp mij door de tijden heen waarin ik dacht: Ik kan wel een oppeppertje gebruiken", vertelt Vera. "Het was mijn strijdlied." 

Bekijk hier het bezoek van Bart Arens aan Danny Vera op 25 december 2020 tijdens de Top 2000 Pick-up tour: Danny Vera Top 2000 Pick-up tour

Laatste up-date op 28 december 2020

Deel deze pagina

WhatsApp

Volg ons online

WhatsApp
»

© 2021 De Platenbar Groede