Specialty Coffee van Fazenda

Ontdek de verfijnde wereld van Specialty Coffee bij De Platenbar, waar we met trots de uitmuntende koffiebonen van Fazenda presenteren. Fazenda staat bekend om zijn toewijding aan het leveren van de hoogste kwaliteit koffiebonen, geteeld met zorg en vakmanschap.

Bij De Platenbar streven we ernaar om jou een unieke Fazenda Specialty Coffeeen zintuiglijke ervaring te bieden. Onze barista's zijn gespecialiseerd in het ambachtelijk bereiden van de meest heerlijke koffiecreaties, waarbij we de intrinsieke smaken van Fazenda's koffiebonen tot leven laten komen. Elke kop koffie vertelt het verhaal van vakmanschap, terroir en passie, rechtstreeks van de plantages van Fazenda naar jouw kopje.

We begrijpen dat Specialty Coffee niet alleen een drankje is, maar een reis door aroma's en smaken. Daarom hebben we zorgvuldig samengestelde degustatiemenu's die je de kans geven om verschillende koffieprofielen van Fazenda te verkennen. Of je nu een kenner bent of gewoon nieuwsgierig naar de wereld van premium koffie, De Platenbar is de perfecte plek om je smaakpapillen te verwennen.

Bij ons draait alles om authenticiteit en kwaliteit. We geloven dat elke kop koffie een uitnodiging is om de subtiliteiten van smaak te ontdekken. Bezoek De Platenbar en laat je onderdompelen in de verrukkelijke wereld van Specialty Coffee van Fazenda. Kom genieten van een harmonieuze combinatie van uitmuntende koffie en de ontspannen sfeer van onze unieke platenbar.

Kijk hier voor de beste koffie

Deel deze pagina

WhatsApp

Volg ons online

WhatsApp
»

© 2021 De Platenbar Groede