Platen

Onze winkel staat vol met platen maar niet al deze platen vind je terug op onze website. Door de jaren heen zijn er platen en muzikanten die om welke reden dan ook een bijzondere plek hebben ingenomen. Die vind je voor een groot gedeelte terug op deze website en soms ook in De Platenbar. Daarnaast publiceren we iedere zondag de Sunday Morning Classics op social media. Deze lijst met pareltjes is te beluisteren via ons Spotify kanaal.

Al vanaf het eerste begin zijn wij groot fan van de Top 2000 en Top 2000 à Go-Go. De top 10 van de Top 2000 vind je ook terug op onze site.

Ben je op zoek naar een bepaalde plaat laat het ons dan weten. Dan gaan we voor jou op zoek binnen ons netwerk. Soms zijn deze platen ook nog nieuw te bestellen want er zijn steeds meer platen die opnieuw op vinyl verschijnen.

Een webshop willen wij niet. Je kan de plaat bij ons komen luisteren of ophalen. Dat is wel zo gezellig. Ook kunnen we eventueel afspraken maken over de verzending. Wil je dit dan kan je ons bellen of mailen: neem hier contact met ons op.

Via de pagina met artiesten kun je zoeken op platen: artiesten pagina. Ook kun je gebruik maken van de zoekbalk die rechtsboven op onze site staat.

Veel plezier op de website van De Patenbar en ben je in de buurt val dan gerust even binnen.

Deel deze pagina

WhatsApp

Volg ons online

WhatsApp

© 2021 De Platenbar Groede