A Shot At Glory

Artiest Mark Knopfler
Uitgegeven 2001
Prijs Niet op voorraad.
Style Soundtrack
Nr. Titel Tijd
1 Sons Of Scotland
2 Hard Cases
3 He's The Man
4 Training
5 The New Laird
6 Say Too Much
7 Four In A Row
8 All That I Have In The World
9 Sons Of Scotland--Quiet Theme
10 It's Over
11 Wild Mountain Thyme
A Shot At Glory

Deel deze pagina


Volg ons online


© 2021 De Platenbar Groede