Come Dance With Me!

Artiest Frank Sinatra
Uitgegeven 1959
Prijs Vanaf EUR 10,-
Style Big BandSwing
Nr. Titel Tijd
1 Come Dance With Me
2 Something's Gotta Give
3 Just In Time
4 Dancing In The Dark
5 Too Close For Comfort
6 I Could Have Danced All Night
7 Saturday Night
8 Day In, Day Out
9 Cheek To Cheek
10 Baubles, Bangles And Beads
11 The Song Is You
12 The Last Dance
Come Dance With Me!

Deel deze pagina


Volg ons online


© 2021 De Platenbar Groede