The Connoisseurs' Sinatra

Artiest Frank Sinatra
Uitgegeven 1965
Prijs Vanaf EUR 10,-
Style SwingVocal
Nr. Titel Tijd
1 Memories Of You
2 I'll Be Around
3 Guess I'll Hang My Tears Out To Dry
4 This Love Of Mine
5 Taking A Chance On Love
6 Moonlight In Vermont
7 September In The Rain
8 Day In Day Out
9 That Old Feeling
10 Here's That Rainy Day
11 Someone To Watch Over Me
12 Wrap Your Troubles In Dreams
13 Young At Heart
The Connoisseurs' Sinatra

Deel deze pagina


Volg ons online


© 2021 De Platenbar Groede