The Voice Of Frank Sinatra

Artiest Frank Sinatra
Uitgegeven 1946
Prijs Niet op voorraad.
Style Vocal
Nr. Titel Tijd
1 You Go To My Head
2 I Don't Know Why (I Just Do)
3 These Foolish Things (Remind Me Of You)
4 (I Don't Stand) A Ghost Of A Chance (With You)
5 Why Shouldn't I?
6 Try A Little Tenderness
7 Someone To Watch Over Me
8 Paradise
The Voice Of Frank Sinatra

Deel deze pagina


Volg ons online


© 2021 De Platenbar Groede